Kinderdagverblijf el Kadisia De leukste plek om te spelen, te leren en te groeien!

Op de El Kadisia zijn wij sinds januari 2018 met een KDV groep gestart.
Dit is een “verticale” groep, bedoeld voor kinderen van 0 tot 4 jaar.
De KDV groep wordt uitgevoerd door Impuls, in nauwe samenwerking met de El Kadisia.
We vormen samen de “Alles-in-1-school”.

Onze KDV groep is uitermate geschikt voor werkende of studerende ouders, omdat we u de opvang kunnen bieden die het beste bij uw situatie past.

Als uw kind de peuterleeftijd heeft bereikt, is het fijn om te weten dat ook in deze groep het voorschoolprogramma “Piramide” wordt geboden. De beste voorbereiding op de basisschool voor uw peuter!

praktische informatie

Kindercampus El Kadisia
Piet Mondriaanplein 2
1061 SC Amsterdam
kc.elkadisia@impuls.nl

Openingstijden kinderdagverblijf

Hele dagen opvang:                      ma t/m do van 7.30 tot 18.30
Halve dagen opvang:                    ma t/m do van 7.30 tot 13.00 uur of van: 13.00 – 18.30
Opvang onder schooltijd:           ma t/m do van 8.30 – 15.00/15.30

Open 40 weken per jaar. Gesloten tijdens schoolvakanties. Opvang tijdens schoolvakanties is mogelijk bij een “collega-kinderdagverblijf” in de buurt. U kunt dit doorgeven aan de medewerkers. Bij voldoende belangstelling kunnen wij ook de vrijdag (tot 15.30 uur) opengaan.

Waarom ons Kinderdagverblijf?

• Het kinderdagverblijf maakt deel uit van de school en vormt samen met de voorschool de “Kindercampus el Kadisia”
  • Het Kinderdagverblijf sluit aan bij de islamitische identiteit van de school.
  • Een verticale groep met baby’s, dreumessen en peuters heeft als voordeel dat kinderen langer bij elkaar zijn
  • Kleintjes leren van de oudere kinderen en de peuters leren rekening houden met kleinere kinderen
  • Vanuit het kinderdagverblijf (en de voorschool) heeft u voorrang op basisschool el Kadisia (als uw kind minimaal 8 maanden aan het voorschoolprogramma heeft deelgenomen)
  • Leuke en leerzame activiteiten (ontwikkelingsgericht werken)
  • Samen spelen en samen leren met andere peuters (of jonger) uit de buurt (vriendjes maken)
  • Ieder kind heeft zijn eigen tempo en zijn eigen manier
  • Brede ontwikkeling met veel aandacht voor de Nederlandse taal
  • Deskundige pedagogisch medewerkers (stabiel team met mbo- en hbo-medewerkers)

Het Kinderdagverblijf is inclusief

Eten en drinken
Verzorging (waaronder luiers)

Prijsinformatie

Alle ouders in Nederland moeten voor Kinderopvang een eigen bijdrage betalen, die afhangt van hun inkomen. U kunt via de Belastingdienst kinderopvangtoeslag aanvragen. (https://belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/toeslagen/)

Inschrijven, rondleiding, vragen

Bel naar onze speciale helpdesk 020 515 88 00, optie 1 of mail naar planning@impuls.nl
De helpdesk kan ook een proefberekening voor u maken, zodat u een indicatie van de kosten heeft.

Buitenschoolse Opvang (4 tot 12 jaar)

• Er zijn plannen om in het nieuwe schooljaar (2018-2019) ook Buitenschoolse Opvang (BSO) aan te gaan bieden.
    Als hier meer informatie over is, zullen we dit op de website vermelden.
  • Voor dit moment bieden we BSO op BSO Groeiwereld aan. Deze BSO is vlakbij de el Kadisia.
    Adres: Lakenhalstraat 2, achter metro Postjesweg.