De El Kadisia telt 2 groepen 8;

1. Groep 8A waar meester Hüseyin 4 dagen en meester Mohammed 1 dag les geeft aan 23 leerlingen.
2. Groep 8B waar juf Houda 3 dagen en meester Abdelilah 2 dagen les geeft aan 21 leerlingen.

De vakken die worden onderwezen zijn:

• De zaakvakken (aardrijkskunde, geschiedenis en natuur) bieden wij geïntegreerd aan met de methode ‘Blink’
  • Begrijpend lezen vanuit de methode “Nieuwsbegrip”
  • Beeldende vorming en muziek vanuit de methode “Art of Salam”
  • Bewegingsonderwijs (gym)

Gym wordt door de gymleerkrachten juf Muriël en meester Burak verzorgt. De leerlingen gymen 2 keer per week een uur. De jongens gymen apart van de meisjes. De jongens gymen op maandag en vrijdag en de meisjes gymen op de woensdag en vrijdag.

In elke klas zijn chroombooks aanwezig waarop kinderen kunnen werken. In groep 8 kunnen kinderen oefeningen ook digitaal doen. Als school werken we met “Oefenweb”. De kinderen maken elke week 100 opgaven per onderdeel (Taalzee, Rekentuin en Words and birds). Dit maken de kinderen thuis als huiswerk.