De Elkadisia telt 3 groepen 6.

1. Groep 6A waar Juf Mildred 4 dagen en juf Amina 1 dag les geeft aan 20 leerlingen.
  2. Groep 6B waar juf Chahida 3 dagen en meester Mohammed 2 dagen les geeft aan 19 leerlingen.
  3. Groep 6C waar meester Omar 5 dagen les geeft aan 20 leerlingen.

De vakken die worden onderwezen zijn:

• De zaakvakken (aardrijkskunde, geschiedenis en matuur) bieden wij geïntegreerd aan met de methode ‘Blink’
  • Begrijpend lezen vanuit de methode “Nieuwsbegrip”
  • Beeldende vorming en muziek vanuit de methode “Art of Salam”
  • Bewegingsonderwijs (gym)
  • Schooltuinen

Gym wordt door de gymleerkrachten juf Muriël en meester Burak verzorgt. De leerlingen gymen 2 keer per week een uur. De jongens gymen apart van de meisjes. De jongens gymen op maandag en vrijdag en de meisjes gymen op de woensdag en vrijdag.

De schooltuin lessen worden verzorgt door juf Luciëne op de schooltuinlocatie Blijdestijn (tegenover het Ramada hotel). Januari tot april hebben de leerlingen 1 keer per maand les en vanaf 1 april tot einde van het schooljaar 1 keer per week (elke maandag).

In elke klas zijn chroombooks aanwezig waarop kinderen kunnen werken. In groep 6 kunnen kinderen oefeningen ook digitaal doen. Als school werken we met “Oefenweb”. De kinderen maken elke week 100 opgaven per onderdeel (Taalzee, Rekentuin en Words and birds). Dit maken de kinderen thuis als huiswerk.