De El Kadisia telt drie groepen 5. Deze groepen zijn gehuisvest in het gebouw van de iPabo. Zo heb je:

1. Groep 5A waar juf Irma les geeft aan 23 leerlingen
  2. Groep 5B waar juf Najoua les geeft aan 24 leerlingen
  3. Groep 5C waar juf Döndü les geeft aan 23 leerlingen.

De vakken die worden onderwezen zijn:

• De zaakvakken (aardrijkskunde, geschiedenis en matuur) bieden wij geïntegreerd aan met de methode ‘Blink’
  • Begrijpend lezen vanuit de methode “Nieuwsbegrip”
  • Beeldende vorming en muziek vanuit de methode “Art of Salam”
  • Bewegingsonderwijs (gym)
  • Godsdienst
  • Schoolzwemmen

Gym wordt door de gymleerkrachten juf Muriël en meester Burak verzorgd. De leerlingen gymmen een uur op de vrijdag. De jongens gymmen apart van de meisjes. De jongens gymmen op de Hasselbraam en de meisjes op de El Kadisia.

Elke dinsdag stappen wij in de bus om naar het Sloterparkbad te gaan. De zwemles duurt 45 minuten. Ook de zwemles volgen de meisjes en jongens gescheiden.

In elke klas zijn chroombooks aanwezig waarop kinderen kunnen werken. In groep 5 kunnen kinderen oefeningen ook digitaal doen. Als school werken we met “Oefenweb”. De kinderen maken elke week 100 opgaven per onderdeel (Taalzee, Rekentuin en Words and birds). Dit maken de kinderen thuis als huiswerk.